Italiaanse pastasaus 2 personen
Om Italiaanse pastasaus te maken heb je nodig:
AH Basis pastasaus basilicum
Olijven zonder smaak
2 teentjes knoflook
Plantje basilicum (kan ook een bakje, maar is minder lekker)
Italiaanse kruiden
Olijfolie
Peper en zout
Bereidingswijze:
1. Snijd de knoflook in kleine stukjes.
2. Snijd ook al de olijven in tweeën en maak het pakje met saus alvast open.
3. Daarna doe je wat olijfolie in een steelpan en voeg je de knoflook toe.
4. Vervolgens als de knoflook begint te sissen voeg je de saus erbij.
5. Daarna doe je ook de olijven erbij.
6. Dan nog een scheutje Italiaanse kruiden, een klein bodempje peper en een snufje zout.
7. Goed roeren en als het goed warm is doe je er nog wat blaadjes basilicum bij.
8. En dan is het klaar. Eet smakelijk!
Maak jouw eigen website met JouwWeb